HOCA ALİ RIZA MESİRE ALANINDA KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Hoca Ali Rıza Mesire alanı misafirhane önünde bulunan bölümde kilit parke çalışmalarımız devam ediyor.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Çalışmalarımız tamamlandığında bölge turizmine artı değer katarak, hem halkımızın nefes alacağı bir alan ile hem de çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir ortamı kazandırıyoruz. İlçem
ABDÜLKADİR AYDEMİR CADDESİNDE KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapımı kapsamında Yeni Mahalle Abdülkadir Aydemir Caddesinde kilit parke çalışmalarına başladık.
AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İlçemiz genelinde belirlenen noktalarda mavi ladinleri toprakla buluşturuyoruz. Daha yeşil bir Çerkeş için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
ULUSU MAHALLESİ BOZOĞLU SOKAKTA KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ulusu Mahallesi Bozoğlu Sokakta sıcak asfalt çalışmalarının  tamamlanmasıyla kaldırım çalışmalarına başladık.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Halkımıza hizmet noktasında daha kaliteli yaşam standartları oluşturabilmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.