İlçemiz Saçak Beldesi Halkından Ali Çırak’ın annesi Ayşe Çırak vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Saçak Beldesinde kılınarak Saçak Beldesine mezarlığına defni yapılacaktır. İstanbul’da yaşayan Hemşerimiz İbrahim Yalçın vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mütakip İstanbul Esenler’de toprağa verilecektir. Belediyemiz merhumeye ve merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dile
ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONUNUN 1. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

Başkanımız Hasan Sopacı “Bugün Çerkeş için tarihi bir gün oldu. Bu günü yaşatan tüm dernek başkanlarına, yöneticilerine ve hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanımız Durali Karapınar ve yol arkadaşlarına gönülden başarılar diliyorum. Allah (c.c) birliğimizi dirliğimizi daim eylesin”dedi.
ALİ TEKDOĞAN VE VİLDAN KAYAŞ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Pir-i Sani Camisi Bahçesinde düzenlenen törenle nikahları kıyılan Ali Tekdoğan ve Vildan Kayaş çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI BEDİL KÖYÜ AĞAÇ DİKME BAYRAMINA KATILDI

Başkanımız Hasan Sopacı “ zamanında başlayan ve başarıyla devam ettirilen bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Rahmetli Muhtarımız Muammer Tarhanı \'ı rahmetle anıyorum”dedi.