İLÇEMİZDE  BULUNAN FIRINLAR ZABITA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN DENETLENDİ

İLÇEMİZDE BULUNAN FIRINLAR ZABITA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN DENETLENDİ

Bugün Belediye zabıta ekiplerimiz tarafından Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla Ramazan Pidesi ve ekmeklerde gramajlar denetlendi. Fiyat etiketi olmayan esnaflarımıza gerekli uyarılar yapıldı.

İlçemiz Yenikent Mahallesi sakinlerinden Maliye’den emekli Yılmaz Aşkar Vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip çarşı camiinde namazı kılınıp Ağa mezarlığına defnedilecektir.   Çerkeş Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI RAMAZAN AYI MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI

Birleştirici, bütünleştirici, huzur ve bereket dolu, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının daha da kuvvetlendirildiği On bir ayın sultanı hayır ve bereket kapısı mübarek Ramazan ayını sevinç ve heyecan içinde karşılamış bulunuyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayının tüm Çerkeş’li hemşerilerime ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.
HALK EĞİTİM MERKEZİNİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMA KATILDIK

2017-2018 Eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı yıl sonu sergisine katıldık.   Programa İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vat