BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI MESLEK YÜKSEKOKULUNUN İLÇEMİZE GELMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Milletimizin üzgün, siyasi atmosferin sıkıntılı olduğu şu günlerde; Çankırı Karatekin Üniversitesine bağlı Çerkeş Meslek Yüksekokulu sevincini bizlere yaşatan Rabbime binlerce hamd ü senalar olsun. Nüfus çalışmalarıyla başlayan, pek çok görüşmelerle devam eden ve yaklaşık bir yıldır ilmek ilmek işlediğimiz her aşamasını büyük bir özveri ve ciddiyetle takip ettiğimiz bu süreçte, desteklerini esirgemeyen; Çankırı milletvekillerimiz Hüseyin Filiz
ANKARA GİRİŞİNDE KANAL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

İlçemiz Ankara girişi üzerinde bulunan ucube beton yığının kaldırılması ile başlayan kanal düzenlemesi çalışması devam ediyor. Ankara girişi tren yolundan Hükümet caddesine kadar yapılacak çalışmanın tamamlandığında kanal 12 metre genişliğinde ve 2,50 metre derinliğinde olacak ve üstü tren yolundan Hükümet caddesine kadar duble yol olacaktır. Çalışma boyunca ilçemiz Ankara yolu Fişek ali Konağı önünden tren yoluna kadar trafiğe kapatılmıştır.
SU VE KANALİZASYON ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemizin hemen hemen her mahallesinde haftanın her günü su arıza, su şebekesi iyileştirme ve kanalizasyon çalışmaları yapılmaktadır. Yeni yapılan aboneliklere su bağlantısı verilmekte ve su patlaklarına anında müdahale edilerek vatandaşımızın mağdur olmasının önüne geçilmektedir. İdris Mahallesi Elpireci pınarının suyunun getirilmesinden sonra, Karalar Mahallesi Haydar Cami altında b

İlçemiz Belkavak Köyü halkından Karabük Belediyesinden Emekli Zabıta Selahattin Emlikli vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün Cuma namazından sonra kılınarak Belkavak Köyü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.