ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ SN. ADİL KARAİSMAİLOĞLU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu İlçemizi ve Belediyemizi ziyaret ettiler.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı; “Sayın bakanımıza belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Organize Sanayi Bölgesi Kavşak düzenlemesi yolunun yapım sözünü aldık. Kızılcahamam -Çerkeş Yolu ihale çalışması İle ilgili İlçemizin acil isteğini arz ettik. TCDDY
ULAŞTIRMA VE ALT YAPI BAKANIMIZ SN. ADİL KARAİSMAİLOĞLU İLÇEMİZE GELİYOR

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sn. Adil KARAİSMAİLOĞLU 24 Mayıs Pazartesi günü ilçemizi ziyaret edecektir.
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ SON ÖDEME TARİHİ

2021 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre  Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemesi 31.05.2021 Pazartesi günü sona erecektir. Mükelleflerimizin mağduriyet yaşamaması için belediyemize müracaatları  önemle rica olunur.

Yenikent Mahallesi sakinlerinden Mehmet Erakçaoğlu’nun eşi  Safiye Erakçaoğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip köyüstü mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.