BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI'NIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

İstikbalimizin mimarı saygıdeğer öğretmenlerimizin ve öğretmen adayı kıymetli öğrencilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve hürmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve uzun
10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Belediye Başkanımız Sn. Hasan SOPACI, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde Kaymakamlık Önünde düzenlenen anma törenine katıldı. #10Kasım
10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ

Cumhuriyet’imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.
İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ORHAN TÜRKDEMİR'İN EŞİ EMİNE TÜRKDEMİR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

İlçemiz esnaflarından Orhan Türkdemir’in eşi, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’nın kayınvalidesi Emine Türkdemir hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınıp , Ağa mezarlığında defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.