İdris mahallesi sakinlerinden cip Ahmet lakabı ile bildiğimiz Ahmet Sertkan’ı ve Yeni Mahalle sakinlerinden Foto Kemal lakabı ile bildiğimiz  Kemal Aydemir’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Çerkeş Belediyesi olarak yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanları cennet olsun.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI, MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ SN. ZİYA SELÇUK'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk beyefendiyi makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılacak olan okullarla ilgili istişarelerde bulundu. İlçemizdeki mevcut okullarımızda deprem dayanıklılığının artırılması aciliyetini bildirdi. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.
TÜGVA ÇERKEŞ İLÇE TEMSİLCİSİ FATİH KARADERE, BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

TÜGVA Çerkeş İlçe Temsilcisi Fatih Karadere , Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı belediyemizde ziyaret ettiler. TÜGVA Çerkeş Temsilcisi Fatih Karadere, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı  TÜGVA çalışmaları ve etkinlikleri hakkında  bilgilendirdi. Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
BELEDİYEMİZ, BORÇ YAPILANDIRMALARI İÇİN BAŞVURULARI ALMAYA BAŞLADI

Belediyemize ait tüm borçlarınızı yapılandırıyoruz. Son Gün 31 Aralık 2020