BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI VETERİNERLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Beşeri tıp insan hayatını,Veteriner tıp ise tüm insanlığı kurtarır. Kendisini (hayvanlardan insanlara geçen ,Zoonoz )hastalıklarla mücadele ederek ,insanlığa ve hayvan sağlığına adayan tüm fedakar ve kahraman Veteriner Hekim meslektaşlarımın dünya veteriner hekimler gününü kutlarım.
CUMHURİYET MAHALLESİ TOKİDE ARIZA NEDENİ İLE SULAR KESİLMİŞTİR

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi yeni mezarlık alanında çalışan iş makinası, mezarlık yolu açımı sırasında meydana gelen patlama sonucu ile ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi TOKİ’ de su kesintisi yapılmıştır. Su hattındaki arıza hızlı bir şekilde giderilmeye çalışılmaktadır. Arızanın giderilmesine müteakip su verilecektir.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI RAMAZAN AYI MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI

Birleştirici, huzur ve bereket dolu, yardımlaşma dayanışma ve paylaşma duygularının dahada kuvvetlendiği, On bir ayın sultanı hayır ve bereket kapısı Mübarek Ramazan ayının Çerkeş'li hemşehrilerime, ülkemize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini, Cenabı Allah' tan niyaz ediyorum.
BELEDİYEMİZ MASKE DAĞITIMININ İLK ETABINI  15 BİN MASKE DAĞITARAK GERÇEKLEŞTİRDİ

BELEDİYEMİZ MASKE DAĞITIMININ İLK ETABINI 15 BİN MASKE DAĞITARAK GERÇEKLEŞTİRDİ

Çerkeş Belediyesi, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla toplu alanlarda takılması zorunlu hale getirilen hijyen maskelerinin vatandaşlara temin edilmesi için maske üretimini hızla sürdürüyor.  Belediyemizin ürettiği özenle paketlenen hijyenik ve tam korumalı maskeleri , belediye personellerimiz ilçemizin her bölgesinde dağıtımlarına başladı. Maskeleri il&cc