SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN MUSTAFA VARANK’IN KATILIMLARIYLA OSB TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesinin toplu açılış töreni için ilçemize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank öncelikle Belediyemizi ziyaret etti. Ardından çarşı esnafını gezen Bakanımız toplu açılış töreni için Çerkeş Organize Sanayi Bölgesine hareket etti. Törenin ardından fabrikaları gezilerek program sona erdi.   Programa Sanayi ve Te
KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bugün saat 14:30’da Belediyemiz toplantı salonunda köy ve mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.   Programa Vali Yardımcımız Sayın Abdullah Aslaner, İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Daire amirleri, köy ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

Belediyemiz personellerinden Ferhat Fırıncık’ın annesi Güllü Fırıncık vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çarşı camiinde namazı kılınıp Ahalar köyünde defnedilecektir. Çerkeş Belediye başkanlığı olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Hükümet Caddesinde başlayan bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.