MEZARLIK GİRİŞ KAPILARI YENİLENDİ.

Dört girişi bulunan Ağa Mezarlığının kapı girişlerinin üstü mermer kuşak ve ferforje demir kapı yapılmasının ardından numaralandırılarak kapı üstü yazıları da gümüş aynalı kabartmalı yazı ile ilçemize yakışır şekilde yazdırıldı.
ÇERKEŞ ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKANIMIZA ANLAMLI PLAKET

Anadolu Lisesi okul bahçesine parke taşı döşenmesinden dolayı Başkanımız Hasan Sopacı’ya Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Görgülü ve Edebiyat Öğretmeni Ayhan Dikçe tarafından plaket takdim edildi.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kandiller, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, manevi duyguların doruğa ulaştığı müstesna zaman dilimleridir. Bu anlamda bir Mevlid Kandiline daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerken, başta Çerkeşli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.
İSTANBUL MALTEPE’DE HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK.

Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya Candef Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çerdef Başkanı Erol Tepebaşı, Aliözü Köyü Dernek Başkanı Önder Tozan, Esenler Mahallesi Muhtarı İzet Tozan, Saçak Beldesi Dernek Başkanı Kadir Yaylaaltı, Çakmak Köyü Dernek Başkanı Samet Özdemir, Avşar Köyü Dernek Başkanı Ahmet Çiltaş, Dudurga Köyü Dernek Başkanı Satılmış Kule, Uluköy Dernek Başkanı Kazım Aslan, Ovacık Kö