SÜLEYMAN GÜLTOP SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden emekli olan Süleyman Gültop abimizi kaybettik. Ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun inşallah. Başımız sağolsun...
HOŞ GELDİN  YA ŞEHRİ RAMAZAN

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Birleştirici, huzur ve bereket dolu, yardımlaşma dayanışma ve paylaşma duygularının dahada kuvvetlendiği, On bir ayın sultanı hayır ve bereket kapısı Mübarek Ramazan ayının Çerkeş'li hemşehrilerime, ülkemize ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini, Cenabı Allah' tan niyaz ediyorum.
TÜRK KIZILAYI GENEL SEKRETERİ HÜSEYİN CAN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Türk Kızılay’ı Genel Sekreteri Sn. Hüseyin Can, Çankırı Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Ahmet Ulusoy, Şube Başkan Yrd. Muharrem Ovacıklı ve Çerkeş Türk Kızılay’ı İlçe Başkanı Hayati Kaya, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, 5 Nisan Avuktlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Hukukun ve adaletin temsilcisi avukatlarımızın 5 Nisan #AvukatlarGünü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim. Hasan SOPACI