İlçemiz esnaflarından İbrahim Ethem Uzgör vefat etmiştir. Cenaze namazı yarın (08.04.2020 Çarşamba) öğle namazına müteakip Çarşı camiinde kılınarak Köyüstü mezarlığına defnedilecektir. Çerkeş Belediyesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI'NIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı; Berat kandilinizi kutlar, bu mubarek gecenin Milletimiz ve tüm insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşuna vesile olmasını ,sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.” dedi.
DUYURU

Değerli Vatandaşlarımız, T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır. - Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz- aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.
KORANAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs tehlikesine karşı hijyen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemiz Devlet Hastanesi, Orman İşletme, Kara Yolları, Bölge Trafik ve E-80 karayolu üzerinde hizmet veren tesislerimizin ortak kullanım alanları dezenfekte edildi.