Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

BAŞAKANIMIZ HASAN SOPACI DAMIZLIK BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Başkanımız Hasan Sopacı Damızlık Birliği Başkanlığında güven tazeleyen değerli kardeşimiz Ömer Çendek ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim yardımcıları olsun. Dedi.
ANKARA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞSAVCISI HÜSEYİN ÇINAR BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Çerkeş’li Hemşerimiz Ankara Bölge Mahkemesi Başsavcısı Hüseyin Çınar,İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Cumhuriyet Başsavcımız Ahmet Canpolat, İlçe Jandarma Komutanımız  Jandarma Üsteğmen Murat Ataseven, İlçe Emniyet Müdürümüz Servet Şahin, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Ünaldı, Esnaf Kefalet Koop. Başkanımız Hüseyin Erdoğan, İlçe esnaflarımızdan Ahmet Hendek Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ederek Belediye Çalışmaları hak
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI ÇANKIRI’DA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Başkanımız Hasan Sopacı Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile birlikte Çankırı Merkez İlçe Başkanı seçilen Mustafa Potukoğlu’nu ziyaet ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Çankırı Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne atanan Çerkeş’li hemşerimiz Sadık Ak \'ı da makamında ziyaret eden başkanımız Sadık Ak’a yeni görevinde başarılar diledi.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz Yenimahalle halkından Muhammer GÜLER vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün ikindi namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.