ZABITA EKİPLERİNDEN PAZAR YERLERİNDE ETİKET DENETİMİ

İlçemiz pazar alanında denetim yapan Zabıta Amirliği ekipleri, vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve maddi açıdan haksızlığa uğramamasını sağlamak için tezgahları tek tek inceledi ve etiket kontrolü yaptı. Çerkeş Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimler
İLÇE GENELİNDE SULAR KESİLECEKTİR

Ilıca su deposundaki arıza nedeni ile ilçe genelinde sular kesilecektir. Halkımızın gerekli önlemleri alması ilanen duyurulur.
ÇERKEŞ'TE GÜLLER AÇTI

Ankara girişi  orta refüj ve kaldırım kenarlarına dikilen rengarenk güllerin açmasıyla ilçemiz güzel bir görünüme büründü.
ALİÖZÜ KÖYÜ GELENEKSEL 24. HORASAN ERENLERİ ANMA VE KÜLTÜR ŞENLİĞİNE KATILDIK

Aliözü köyünde düzenlenen Geleneksel 24. Horasan Erenleri Anma ve Kültür şenliğine katıldık. Bizleri misafir eden Aliözü köyü halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.