Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

KPSS'YE GİRECEK TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİZ

Yarın #KPSS sınavında ter dökecek tüm adaylara başarılar diliyorum. Rabbim, herkesin emeklerinin karşılığını almasını nasip eylesin.
ÇERKEŞ OSB'DE 3 YENİ FABRİKANIN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çankırı Valimiz Sayın Abdullah Ayaz,  Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Civitcioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanımız Sayın Abdulkadir Çelik, KUZKA Genel Sekreterimiz Sayın Serkan Genç, Çankırı KUZKA Kordinatörü Oral Taşçı beyin katılımlarıyla belediyemiz toplantı salonunda, Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi’nin yapım sözleşmesini KUZKA ile imzaladık. Sonrasın
AK PARTİ ÖNCEKİ DÖNEM BAYRAMÖREN İLÇE BAŞKANI KADİR ÜNAL BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER.

Ak Parti Önceki Dönem Bayramören İlçe Başkanı Kadir Ünal bey, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'yı belediyemizde ziyaret ettiler.
YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçemizde ,halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için ,çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Karamuklu Mahallesi Banu Hatun Caddesinde kilit parke yol ve kaldırım çalışmasına başladık. İlçemize hayırlı olsun.