CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve Cumhuriyet’in kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Vatan topraklarının her karışında kanı ve alın teri olan tüm ecdadımıza, şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI'NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif günü olan Mevlid Kandilimizin mübarek olmasını diliyor, bu kutlu günün milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Kaymakamlığımızda düzenlenen çelenk sunma törenine, Belediye Başkan Vekilimiz Kadir Dırmukçu katıldı. #29EkimCumhuriyetBayramı
SU KESİNTİSİ

İlçemiz ana su şebekesini besleyen 315 lik ana su hattında meydana gelen arızayı giderebilmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Arıza giderildiğinde şebekeye su verilecektir. Halkımıza verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.