Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

İLÇEMİZ PAZAR YERİNDE KORANAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

İLÇEMİZ PAZAR YERİNDE KORANAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Çerkeş Belediyesi Virüsle mücadeleye aralıksız devam ediyor. Çerkeş Belediyesi Corona Virüsüne karşı mücadelesini bugünde ilçemizin en köklü pazarı olan Çarşamba Pazarında sürdürdü. Belediye ekiplerimiz Pazar alanında dezenfekte çalışması yaparken, Zabıta ekipleri de Pazar  esnafının ve vatandaşların ateşini ölçüp Pazar esnafına
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Çankırı SGK İl Müdürlüğünde Şef olarak görev yapan İsmail Kandiş vefat etmiştir. Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Çarşı camiinde kılınarak Aydınlar Köyü mezarlığına defnedilecektir. Çerkeş Belediyesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz esnaflarından İbrahim Ethem Uzgör vefat etmiştir. Cenaze namazı yarın (08.04.2020 Çarşamba) öğle namazına müteakip Çarşı camiinde kılınarak Köyüstü mezarlığına defnedilecektir. Çerkeş Belediyesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI'NIN BERAT KANDİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI'NIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı; Berat kandilinizi kutlar, bu mubarek gecenin Milletimiz ve tüm insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşuna vesile olmasını ,sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar