Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Saat 12:00 de açılışı yapılan Çankırı tanıtım günlerinde Çerkeş standımıza ilgi yoğun oldu.  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ve Orman Ve Su İleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun da ziyaret ettiği standımıza gelen misafirlerimize İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım ev sahipliği yapıyor. Çerkeş Yöresel ürünlerinin de satışının yapıldığı Çankırı T
ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİNE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR.

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİNE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde  26-29-Mayıs 2016 Tarihinde düzenlenecek olan 2. Çankırı Tanıtım Günlerinde tüm hemşerilerimizi Çerkeş Standına davet ediyoruz. Çerkeş Bazlaması, Çerkeş Kurabiyesi, Çerkeş Lokumu, Çerkeş peyniri, Çerkeş yoka ekmeği, Çerkeş Eriştesi ve Çerkeş Tarhanası gibi yöresel ürünlerimizin de satışının yapılacağı tanıtım günlerine tüm hemşerilerimiz davetlidir.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Cenaze namazı öğle namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak, Köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
EMLAK VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ

EMLAK VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ

Emlak Vergisi ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2016 Salı günü sona ermektedir. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için Salı günü saat 17:30’a kadar Belediyemiz tahsilat servisine Emlak vergisi 1. Taksit ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar