İlçemiz Yenikent Mahallesi Halkından Emekli Paşa Aslan Demirtaş vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
KADIÖZÜ KÖYÜ ALTINDA E-80 DE TRAFİK KAZASI

Ordu’dan İstanbul istikametine giden M.T. yönetimindeki 34 JH 0194 plakalı otomobilin 06 BR 4375 plakalı Tıra arkadan çarpıp takla atması sonucunda otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
İLÇEMİZ ANKARA GİRİŞİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İlçemiz Ankara girişi üzerinde bulunan beton yığın kaldırma çalışmaları Ramazan ayı içerisinde tamamlanmıştı. Yüklenici firma tarafından kanal düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kanal düzenleme çalışması tamamlandığında kanal 12 metre genişliğinde ve 2,50 metre derinliğinde olacak ve üstü tren yolundan Hükümet caddesine kadar duble yol olacaktır.  Çalışma boyunca ilçemiz Ankara yolu Fişek ali Konağı önünden tren yoluna kadar trafi

İlçemiz Karaşer Köyü Halkından Manav Durmuş Erkan’ın Kayınvalidesi Şahizer An vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Karaşer Köyü mezarlığına defni yapılacaktır. İlçemiz Kuzdere Köyü Halkından Nezaket Bayar vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazından sonra Kuzdere Köyü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumelere Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.