BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI İSTANBUL MALTEPE’DE DÜZENLENEN ÇANKIRI GÜNLERİNE KATILDI.

İstanbul Maltepe’de düzenlenen Çankırı Günleri Çankırı ve ilçelerinin kurmuş olduğu stantlarla renklendi. Çankırı Günlerine katılan Başkanımız Hasan Sopacı Çandef Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
KURBAN KESİM DUYURUSU

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Mezbahasında Kurban Kesimi yapılacaktır. Kurbanını Belediye Mezbahasında kestirmek isteyen vatandaşlarımız ile kurban kesimi yapacak kasaplar arasında pazarlığa esas olmak üzere ; a)    Küçükbaş hayvan kesimi için hayvan başına     50,00 TL b)    Büyükbaş hayvan kesimi için hayvan başına     120,00 TL Olması İlçe Kaymakamlığımız tarafından ku

İlçemiz Yumaklı Köyü Halkından Akmanların evin sahibi Recep Alıcı’nın babası İsmail Alıcı vefat etmiştir. Cenaze namazı yarın (15.09.2015 Salı) Yumaklı Köyü camiinde öğle namazına mütakip kılınarak Yumaklı Köyü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
SÖĞÜTSEN SERAMİK CEOSU KENAN ÇEBİ VE FABRİKA MÜDÜRÜ ADEM KURT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Kurşunlu İlçesinde bulunan Söğütsen Seramik Fabrikası Ceosu Kenan Çebi, Fabrika Müdürü Adem Kurt ve Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay Başkanımız Hasan Sopacı’yı ziyaret ederek sohbet ettiler. Belediye çalışmalarımız hakkında bilgi alıp kendi çalışmaları hakkında da başkanımıza bilgiler verdikten sonra ilçe merkezini ve tarihi V. Murat hamamını gezerek ilçemizden ayrıldılar.