ÇANKIRI MİLLETVEKİLİMİZ SALİM CİVİTÇİOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Çankırı Milletvekili Salim Civitçioğlu, Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Tarın ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Öz yapımı devam eden Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'ni ziyaret ettiler.

İlçemiz Yoncalı Köyü Muhtarı Ramazan Bozkurt ve Uğur Yaşa hakkın rahmetine kavuşmuştur. Çerkeş Belediyesi olarak Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.Başımız Sağolsun.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ÇERKEŞ GENÇLİK KOORDİNESİ GRUBU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER.

Diyanet İşleri Başkanlığı Çerkeş Gençlik Koordinesi grubu Belediye Başkanımız Sn. Hasan SOPACI'yı  belediyemizde ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Çankırı Çerkeş ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Musa Yüksel abimizi kaybettik. Cenazesi pazartesi günü Çankırı’da aile mezarlığına defnedilecek. Çerkeş Belediyesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet ,yakınlarına başsağlığı dileriz.