ÇANKIRI BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK.

Başkanımız Hasan Sopacı, “Aytaç et entegre tesislerindeki beyaz et ve sevkiyat bölümünde çıkan yangını söndürmek için tüm imkanlarını kullanan Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç beye, İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci beye ve tüm itfaiye personeline teşekkür ederim” dedi.

Hatice Şahin’in cenaze namazı öğle namazına müteakip Kadıözü köyü camiinde kılınarak köy mezarlığına defni yapılacaktır. Ali Settaş\'ın cenaze namazı İkindi namazına müteakip Eymür Köyü camiinde kılınarak köy mezarlığına defni yapılacaktır. Altun Sarıçam’ın cenaze namazı İkindi namazına müteakip Çarşı camiinde kılınarak köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma ve Merhumelere Allah’tan Rahmet ailesi v

Cenaze namazı yarın (09.01.2016 Cumartesi günü) öğle namazına müteakip Karamustafa Camiinde kılınarak Karamustafa Köyü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
MEHMET CEYLAN BEY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevinin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkanımız Hasan Sopacı Çerkeş’imizin meşhur sırma baklavasını Sayın Mehmet Ceylan Bey’e hediye etti.