CUMHURİYET MAHALLESİ ŞIHDOĞAN YOLU KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet mahallesi Şıhdoğan yolu kilit parke çalışmaları aralıksız sürüyor.
SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ İSTASYON MAHALLESİ ÇANKAYA CADDESİNDE DEVAM EDİYOR

İlçemiz genelinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında İstasyon mahallesi Çankaya Caddesi sıcak afsalt ile buluşuyor. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda kaldırım ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz.” dedi.
CUMHURİYET MAHALLESİ TOKİ YOLUNDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Aydan sokakta (Toki yolun) alt yapı çalışmaları tamamlanarak üst yapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “İlçemiz Cumhuriyet mahallesi Aydan sokakta (Toki yolu) sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Halkımıza hizmet noktasında daha kaliteli yaşam standartları oluşturabilmek için ç

Belediyemiz emekli personellerinden Bayram Erkan vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Çarşı camiinde namazı kılınıp, köyüstü mezarlığına defnolacaktır.   Çerkeş Belediye başkanlığı olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.