Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Vatandaşımızın ihtiyaçları için köprü görevi gören, demokrasimizin temel taşları muhtarlarımızın #MuhtarlarGünü'nü kutluyoruz.
KOSGEP İL MÜDÜRÜMÜZ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Çankırı Kosgep İl Müdürü hemşehrimiz Cengiz Uğur bey, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'yı belediyemizde ziyaret ettiler.
ÇERKEŞTE PARKLAR ARTIK DAHA BAKIMLI

Çerkeş Belediyesi  Park ve Bahçeler ekibimiz daha yeşil ve daha güzel bir Çerkeş için bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. İLÇEMİZDEKİ PARKLARDAN GÖRÜNTÜLER
ÇERKEŞ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ, BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER.

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkeş İlçe Başkanı İsa Kirendibi ,Ülkü Ocakları Çerkeş ilçe Başkanı Murat Asar ve kıymetli yönetimi belediyemizi ziyaret ettiler.