PİR-İ SANİ CAMİİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemiz halkının ve ilçemizi ziyarete gelenlerin manevi bir atmosfere daldığı İçerisinde Pir-i Sani Hazretleri Türbesinin de olduğu Kadınşah Camii (Pir-i Sani Camii) dışı, bahçe duvarları şadırvan ve etrafı belediyemiz ekipleri tarafından düzenlendi.
ANA SU HATTINDAKİ PATLAK NEDENİ İLE İLÇE GENELİNDE SULAR KESİLDİ

Karalar Mahallesi Sırakavaklar Caddesinden geçen ana su hattında meydana gelen patlama nedeni ile ilçemiz genelinde su kesintisi yapılmıştır. Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ana su hattındaki arıza hızlı bir şekilde giderilmeye çalışılmaktadır. Arızanın giderilmesine müteakip ilçe geneline su verilecektir.
HAYDAR PINARI’DA AKMAYA BAŞLADI

İdris Mahallesi Elpireci pınarının suyunun getirilmesinden sonra, Karalar Mahallesi Haydar Cami altında bulunan Haydar Pınarının kesilen suyu, SGK binası yanındaki alt geçitten başlayan çalışmalar sonucunda pınara gelen su hattının değiştirilmesi sonucunda Haydar Pınarı suyu akmaya başladı.