KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bugün saat 14:30’da Belediyemiz toplantı salonunda köy ve mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.   Programa Vali Yardımcımız Sayın Abdullah Aslaner, İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Daire amirleri, köy ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

Belediyemiz personellerinden Ferhat Fırıncık’ın annesi Güllü Fırıncık vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çarşı camiinde namazı kılınıp Ahalar köyünde defnedilecektir. Çerkeş Belediye başkanlığı olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Hükümet Caddesinde başlayan bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

Törene ilçe Kaymakamımız Zikri Şahin, Belediye Başkan vekilimiz Zeynel Çiltaş, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü , resmi daire amirleri ve siyasi parti başkanları katıldı. Saat 09:00’da Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başlayan tören, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için