İŞ İLANI

İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş yerlerinde çeşitli branşlarda vasıflı-vasıfsız personeller istihdam edilecektir. Çalışmak isteyen vatandaşlarımızın Belediyemiz hizmet binasında bulunan Organize Sanayi Bölgesi müdürlüğüne müracaat etmelerini önemle rica ederiz.
İLÇEMİZ CUMHURİYET SAVCISI ESENGÜL KARABULUT BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

İlçemiz Cumhuriyet Savcısı Esengül Karabulut Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı belediyemizde ziyaret ettiler.
KAMUOYUNA DUYURU

Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre ; Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm dünyada can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam etmektedir. Devletimiz, tüm kurumlarıyla bu salgının yayılmasını ve vatandaşlarımızın hayatını tehdit etmesini engellemek için
DERNEK BAŞKANLARI, BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPAC'IYI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz ve yönetimi, Erzurum İmamhatipliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet İkbal ve yönetimi Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ettiler.