Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

BELEDİYE PERSONELİMİZ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

BELEDİYE PERSONELİMİZ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'nın düzenlemiş olduğu Belediye Personelimiz ve emekli olmuş çalışanlarımızın katılımıyla iftar yemeğinde buluştuk.   Başkanımız Hasan Sopacı 'Bir bir aileyiz, ilçemizi yaşanılabilir bir kent haline getirme yolunda özveriyle çalışıyoruz. Katılımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum hayırlı Ramazanlar diliyorum.' dedi.
İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2017 Yılında 11 milyon liraya ihale edilen ve ilçemiz için bugüne kadar yapılan projelerin içinde en önemlisi olan içme suyu inşaatı yapım projesi çalışmaları devam ediyor.   1989 yılında yapılan su şebekesi sürekli büyüyüp gelişen ilçemizin ihtiyacına cevap vermemekte ve Kanserojen madde içerdiği tespit edilen ASBEST BORULAR İLE DÖŞENEN su ş
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz Türbaşı köyünden Ramazan Kartaloğlu'nun annesi Bedriye Kartaloğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Türbaşı köyünde namazı kılınıp defnedilecektir.   Çerkeş Belediye Başkanlığı olarak Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Atatürk ilkokulu Müdürü Şaban Karakaya ile birlikte 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıflardan bir grup öğrenci Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'yı ziyaret etti.   Başkanımız öğrencilerle biraz sohbet ettikten sonra ziyaretleri için Okul Müdürü Şaban Karakaya'ya okul öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar