TUNAHANLILAR VE HUZUR SİTESİ ÖNÜ KİLİT PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemiz Yenimahalle Tunahanlılar Sitesi önü, Huzur Sitesi önü ve 604. Sokak da kilit parke taş döşeme ve kaldırım çalışmalarını tamamladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "Halkımıza hizmet noktasında daha kaliteli yaşam standartları oluşturabilmek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. İlçemize hayırlı olsun."  dedi.
YENİ YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARIMIZ SANAYİ CADDESİ'NDE DEVAM EDİYOR

Karamuklu Mahallesi  Sanayi Caddesi'nde  yeni yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladık.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "İlçemizin geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.  ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyoruz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
TARİHİ 4.MURAT HAMAMI ULUSAL BASINDA GENİŞ YER BULDU

İlçemizde bulunan 17. yüzyılın ilk yarısında Sultan IV. Murathan tarafından yaptırılan hamam belediyemizin girişimleri ile çevresinin açılmasıyla kaybolan tarihimizi yeniden ortaya çıkararak restorasyon aşamasına gelindi. Yapılan bu çalışmalar halkımızın da takdirini almasının yanında yerel ve ulusal basının da ilgisini çekti. Trthaber, Kanal7, Milliyet, Haberler.com gibi ulusal bazda takip edilen ya
STATİK KAPLAMA ASFALT ÇALIŞMALARI KARAMUKLU MAHALLESİ'NDE DEVAM EDİYOR

Statik kaplama asfalt yol için zemin düzeltme çalışmaları Karamuklu Mahallesi Namık Kemal Kılıç Caddesi'nde  devam ediyor. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı "Bu asfaltın atılmasında,bizlere destek olan Tosya Belediye Başkanı Sayın Kazım Şahin abimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.