ÇARDAKLI KASABASI 16. GELENEKSEL FESTİVALİNE KATILDIK

Çardaklı Kasabasında düzenlenen 16. Geleneksel Festivaline katıldık. Bizleri misafir eden Belediye Başkanı Osman Yılmaz ve tüm Çardaklı halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.
ÖRENKÖY BAYRAM ŞENLİĞİNE KATILDIK

Örenköy'de düzenlenen Bayram şenliğine katıldık. Bizleri misafir eden Örenköy'lü hemşerilerimize teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.
ALİÖZÜ KÖYÜ GELENEKSEL 23. HORASAN ERENLERİ ANMA VE KÜLTÜR ŞENLİĞİNE KATILDIK

Aliözü köyünde düzenlenen Geleneksel 23. Horasan Erenleri Anma ve Kültür şenliğine katıldık. Bizleri misafir eden Aliözü köyü halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.
BÖLÜKÖREN KÖYÜ BAYRAM ŞENLİĞİNE KATILDIK

Bölükören köyünde düzenlenen Bayram şenliğine katıldık. Bizleri misafir eden Bölükören köyü halkına teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.