Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

TÜGVA ÇERKEŞ İLÇE TEMSİLCİSİ FATİH KARADERE, BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

TÜGVA Çerkeş İlçe Temsilcisi Fatih Karadere , Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı belediyemizde ziyaret ettiler. TÜGVA Çerkeş Temsilcisi Fatih Karadere, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı  TÜGVA çalışmaları ve etkinlikleri hakkında  bilgilendirdi. Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
BELEDİYEMİZ, BORÇ YAPILANDIRMALARI İÇİN BAŞVURULARI ALMAYA BAŞLADI

Belediyemize ait tüm borçlarınızı yapılandırıyoruz. Son Gün 31 Aralık 2020
HER YIL 100 BİN KONUT PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEMİZE YAPILACAK OLAN 157  YENİ KONUT İÇİN İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

HER YIL 100 BİN KONUT PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEMİZE YAPILACAK OLAN 157 YENİ KONUT İÇİN İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

“Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” Projesi kapsamında ilçemize yapılacak olan , 157 yeni sosyal konut‬’un ihale sözleşmesi imzalandı. İnşallah önümüzdeki yıl başında inşaat çalışmaları başlayarak en kısa zamanda teslim olacaktır. Bu sosyal konutları ilçemize kazandıran Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, Grup Başkanvelimiz sayın M. Emin Akbaşoğlu’
HEMŞEHRİMİZ SELÇUK ÇETİN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Hemşehrimiz Selçuk Çetin bey ve Aysel Yavuz Doğan hanımefendi, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı belediyemizde ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Çerkeş ve belediye çalışmaları ile ilgili kendilerine bilgiler verdi. Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.