KURŞUNLU DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİLER

Kurşunlu Dernekler Federasyonu Başkanı Veysel Kapıkaya ve Ortalılar Derneği Başkanı Yunus Yarımkaya, Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı'yı belediyemizde ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI, VUSLAT HABERİN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAKTIR

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, 28 Aralık Pazartesi Saat 19:30'da Çerkeş Vuslat Haber'in Facebook Canlı Yayın Konuğu olacaktır.
EĞİTİM BİR-SEN ÇERKEŞ TEMSİLCİLERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI'YI ZİYARET ETTİER

Eğitim Bir-Sen Çerkeş Temsilcileri Cemal Görgülü ve Kadir Türkyılmaz hocamız, Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı'yı belediyemizde ziyaret ettiler.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI, ALİ VE  SOSYAL POLİTİKALAR BAKANIMIZ SN. ZEHRA SELÇUK ZÜMRÜT HANIMEFENDİYİ ZİYARET ETTİLER

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI, ALİ VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANIMIZ SN. ZEHRA SELÇUK ZÜMRÜT HANIMEFENDİYİ ZİYARET ETTİLER

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendiyi Çankırı Milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanımız Abdulkadir Çelik ve Eldivan Belediye Başkanımız Mustafa Lafcı ile birlikte makamında ziyaret ettiler. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.