Satı Kızıltarla’nın cenaze namazı öğle namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Fatma Bozkurt’un cenaze namazı ikindi namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak Ağa Mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumelere Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDUK.

Başkanımız Hasan Sopacı, öğrencileri tebrik ederek, ikinci dönemde de aynı başarıyı göstermelerini beklediğini söyledi. Gençleri çok önemsediğini söyleyen başkanımız, “Sizler, yarının büyükleri olarak hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Yarıyıl tatilini iyi değerlendirelim, bol bol dinlenelim ve kitap okuyalım. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de d
DÜLGER MOBİLYA ÇALIŞANLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Fabrika çalışanları ile uzun süre sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinleyen Başkanımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, müsait bir zamanında fabrikayı ziyaret edeceğini ve öğle yemeği yiyeceğini söyledi.
ÇANKIRI BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK.

Başkanımız Hasan Sopacı, “Aytaç et entegre tesislerindeki beyaz et ve sevkiyat bölümünde çıkan yangını söndürmek için tüm imkanlarını kullanan Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç beye, İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci beye ve tüm itfaiye personeline teşekkür ederim” dedi.