Cenaze namazı öğle namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak, Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ İLAHİ VE DUALAR İLE YAD ETTİK

Demokrasi Şehitlerini anma programına Çankırı Milletvekilimiz Hüseyin Filiz, İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Ak Parti İl Başkanımız Celal Kaman, Ak Parti İlçe Başkanımız Recep Güney, Daire amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, il Genel Meclisi Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, mahalle ve köy muhtarları ve yüreği vatan sevgisi ile dolu 5000 Çerkeşli vatandaşımız katıl
DEMOKRASİ NÖBETLERİMİZİ ŞEHİTLERİMİZİ ANARAK TAÇLANDIRACAĞIZ.

Demokrasi nöbetlerimizi Şehitlerimizi anarak taçlandıracağız. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler ile şehitlerimizi yad edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi Türk Bayrakları ve aileleri ile yarın akşam (06.08.2016 Cumartesi) saat 20:30 da belediyemiz önüne davet ediyoruz. “GÜN AYRIŞMA DEĞİL, BİRLEŞME GÜNÜDÜR”