Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Cenaze namazı öğle namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak, Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Satı Kızıltarla’nın cenaze namazı öğle namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Fatma Bozkurt’un cenaze namazı ikindi namazına müteakip çarşı camiinde kılınarak Ağa Mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumelere Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDUK.

Başkanımız Hasan Sopacı, öğrencileri tebrik ederek, ikinci dönemde de aynı başarıyı göstermelerini beklediğini söyledi. Gençleri çok önemsediğini söyleyen başkanımız, “Sizler, yarının büyükleri olarak hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Yarıyıl tatilini iyi değerlendirelim, bol bol dinlenelim ve kitap okuyalım. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de d