Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

SULTAN IV. MURADHAN'IN HAYATI KONULU KONFERANSA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

İlçemizin mevcut konumunda ilk kurulumunu ve yerleşimini sağlayan Sultan IV. Murat han’ın ölüm yıldönümü münasebetiyle 17.02.2020 Pazartesi Saat 16:00 da 80. Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenecek olan Sultan IV. Muradhan’ın hayatı konulu konferans programına Tüm halkımız davetlidir.
 İLÇEMİZİN TARİHİNE IŞIK TUTAN 200 YILLIK IŞIKLAR KONAĞININ RESTORASYON ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

İlçemiz Karamuklu Mahallesi Hükümet Caddesi 46 Ada 4 Parsel’de bulunan Işıklar Konağı, eski dokusu içerisinde olup 1800 lü yıllarda yapılmış ahşap konaktır. İlçemiz merkezine inşa edilmiş 200 yıllık konak 2014 yılında Belediyemiz öz kaynakları ile zor şartlarda Belediyemiz tarafından satın alınmıştır. Işıklar Konağı’nın restorasyonu için 10.02.2019 tarihinde  yetkili firma ve B
KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlçemizde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Belediye ekiplerimiz, kar yağışının olumsuz etkilerinin vatandaşlara yansımaması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hava sıcaklıklarının eksi değerlere düşmesi ile yollarda görülen buzlanmaya karşı gerekli önlemleri alarak tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz.