Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

SÖĞÜTSEN SERAMİK CEOSU KENAN ÇEBİ VE FABRİKA MÜDÜRÜ ADEM KURT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

SÖĞÜTSEN SERAMİK CEOSU KENAN ÇEBİ VE FABRİKA MÜDÜRÜ ADEM KURT İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Kurşunlu İlçesinde bulunan Söğütsen Seramik Fabrikası Ceosu Kenan Çebi, Fabrika Müdürü Adem Kurt ve Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay Başkanımız Hasan Sopacı’yı ziyaret ederek sohbet ettiler. Belediye çalışmalarımız hakkında bilgi alıp kendi çalışmaları hakkında da başkanımıza bilgiler verdikten sonra ilçe merkezini ve tarihi V. Murat hamamını gezerek ilçemizden ayrıldılar.
DOĞALGAZ ŞEBEKESİ DÖŞEME ÇALIŞMASINA DUALARLA BAŞLANDI

DOĞALGAZ ŞEBEKESİ DÖŞEME ÇALIŞMASINA DUALARLA BAŞLANDI

İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ilçemiz daire amirleri ve çok sayıda vatandaşımız ilçemiz için tarihi önem arz eden bu çalışmanın başlangıcına tanık olmak için Zübeyde hanım caddesinde toplandılar. İlçe müftümüz Mustafa Yeşilorman’ın yapmış olduğu duanın ardından tekbirlerle kurban kesimi yapıldı. İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz İstasyon Mahallesi halkından belediyeden Emekli İzzet Alagöz ve Emekli Gardiyan Adil Alagöz’ün annesi Havise Alagöz  vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün Cuma namazına mütakip Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz Kurtlar Mahallesi halkından Eski Belediye Başkanı Merhum Hüseyin Kıcanaoğlu’nun eşi Emine Kıcanaoğlu  vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün ikindi namazına mütakip Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar