İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN ORHAN TÜRKDEMİR'İN EŞİ EMİNE TÜRKDEMİR HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.

İlçemiz esnaflarından Orhan Türkdemir’in eşi, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’nın kayınvalidesi Emine Türkdemir hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınıp , Ağa mezarlığında defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbi’nin kazanılmasına ve Cumhuriyet’in kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Vatan topraklarının her karışında kanı ve alın teri olan tüm ecdadımıza, şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI'NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif günü olan Mevlid Kandilimizin mübarek olmasını diliyor, bu kutlu günün milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Kaymakamlığımızda düzenlenen çelenk sunma törenine, Belediye Başkan Vekilimiz Kadir Dırmukçu katıldı. #29EkimCumhuriyetBayramı