Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI KUTLU DOĞUM HAFTASI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi iyi anlayıp, idrak etmeliyiz. Çünkü O, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe ve yardımlaşmaya teşvik etmiştir. İnsanların en hayırlısı, Allah’ın son peygamberi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Hz. Muhammed’in (S.A.V) evrensel mesajı, sevgi, barış ve merhamettir. O’nun bu mirasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Peygamber Efendimiz bize; ibadetlerle ha
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz İstasyon Mahallesi halkından Ahmet Mısırlıoğlu (Mıydının Ahmet) vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün İkindi namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
AK PARTİ 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMED EMİN AKBAŞOĞLU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Hayati Kaya, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşımız ve beraberindekileri karşıladı. A
SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM BEY MİSAFİRİMİZ OLDU.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Hikmet Yazıcı, Sancaktepe Belediye si Dektek Hizmetleri Müdürü Yüksel Çelik İlçemize misafir oldu. Başkanımız Hasan Sopacı, Ak Parti İlçe Başkanımız Hayati Kaya, Belediye Meclis Üyelerimiz Ahmet Kudret, Selami Kapukara, Recep Güney, Kamil Aktar ve Belediye Avukatımız Sedat Şengök misafirlerimize ev sahipliği yaptı.