MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Mersin'in Mut ilçesinde Askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Askerlerimize  Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
İLÇEMİZ GENELİNDE YOL KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İlçemiz Karamuklu Mahallesi Necati Çelen Caddesinde  kilit parke yol çalışmasına başladık. Belediye olarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun.
DOĞALGAZ ABONE BAĞLANTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizin hemen hemen tüm mahallelerinde  Doğalgaz  abone bağlantı çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. 2016 yılında çalışmalarına başlanılan ve 2017 yılında kullanmaya başladığımız doğalgaz yeni abone bağlantı çalışmaları Ulusu  Mahallesi Bozoğlu caddesinde devam ediyor. İlçemiz genelinde %85 oranın da tamamlanan doğalgaz belirli program halinde abone bağlantı çalışmaları il&
TARİHİ ARNAVUT KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesinde, tarihi arnavut kaldırımı çalışmalarını tamamlayarak, Fişek Ali Konağı'nın önüne eski tarihi arnavut kaldırımı döşeme çalışmalarına başladık.