29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK KOYMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıldönümü dolayısıyla Çerkeş’te çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Bayramının 100. Yıldönümü kutlamaları münasebetiyle 28 Ekim Cumartesi günü saat 13:30'da Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu,   Belediye Başkanımız Sayın Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Şehit Durmuş Katırcıoğlu'nun babası Aziz Katırcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, MHP İlçe Başkanı Nurullah Öztürk, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Çerkeş Gençlik Spor Kulübü Bisiklet Sporcuları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Tören öncesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bisiklet sporcuları tarafından 100. Yıl Bisiklet Turu düzenlendi. Hükümet Konağı önünde Atatürk Büstüne Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı Çelenkleri sunularak Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte tören programı sona erdi.