Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

CENAZE ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

CENAZE ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, bir ilke daha imza atarak ilçemizde eksikliği hissedilen, soğutmalı cenaze nakil aracını İlçemize kazandırdı. Belediyemiz daha iyi hizmet verebilmesi için gün geçtikçe araç filosunu genişletirken, cenaze taşıma işlemlerinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile 2015 model aynı anda üç cenazeyi taşıyabilecek kapasitede bir aracı araç filomuza kattık. Başkanımız Hasan Sopacı;” Belediyemiz k
MEZARLIK GİRİŞ KAPILARI YENİLENDİ.

MEZARLIK GİRİŞ KAPILARI YENİLENDİ.

Dört girişi bulunan Ağa Mezarlığının kapı girişlerinin üstü mermer kuşak ve ferforje demir kapı yapılmasının ardından numaralandırılarak kapı üstü yazıları da gümüş aynalı kabartmalı yazı ile ilçemize yakışır şekilde yazdırıldı.
ÇERKEŞ ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKANIMIZA ANLAMLI PLAKET

ÇERKEŞ ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKANIMIZA ANLAMLI PLAKET

Anadolu Lisesi okul bahçesine parke taşı döşenmesinden dolayı Başkanımız Hasan Sopacı’ya Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Görgülü ve Edebiyat Öğretmeni Ayhan Dikçe tarafından plaket takdim edildi.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’NIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Kandiller, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, manevi duyguların doruğa ulaştığı müstesna zaman dilimleridir. Bu anlamda bir Mevlid Kandiline daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerken, başta Çerkeşli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar