2016 YILI AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Hava şartlarının düzelmesi ile ilçemiz iklimine uygun olarak gelişim gösterebilecek ağaçların alımı gerçekleştirilerek, gelen ağaçlar toprakla buluşturulmaya başlandı. Çerkeş Organize Sanayi ve Çerkeş Meslek Yüksek Okulu başta olmak üzere, İlçemiz mezarlıkları, ilçe giriş çıkışları, cadde sokak ve parklarda belirlenen alanlara 2016 yılı için 60 bin ağaç dikilecektir.
DUYURU

İlçemize yabancı araçlar tarafından başıboş gezen köpekler bırakıldığından halkımız büyük rahatsızlık duymaktadır. Duyarlı halkımızın bu köpekleri ilçemize bırakıp gidenlerin araç plakasını alarak belediye zabıta amirliğine bildirmeleri rica olunur. Ayrıca sahipli köpekleri ilçemize başıboş bırakanların belirlenmesi halinde haklarında cezai işlem yapılacaktır.      Halkımıza ilanen duyurulur.

Cenaze namazı öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınarak Köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.