Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

ÇERKEŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

ÇERKEŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Belediyemiz Çerkeş Meslek Yüksek Okulu alanında bulunan tüm binaların çatı, çatı oluğu ve kiremit aksamını elden geçiriyor. Boya, kalorifer, elektrik, su ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile binalar temizlenip 2016 yılı mart ayında Karatekin Üniversitesine teslimi gerçekleştirilecektir. Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Rıza Gürbüz ve beraberindeki heyet bugün Çerkeş Meslek Yüksek Okulunda incelemeler yapmak için ilçemize gel
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz  Avşar Köyü halkından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem Çiltaş’ın babası Satılmış Çiltaş  vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınarak Köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
MİLLETVEKİLLERİMİZ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLLERİMİZ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Pazar günü yapılan Genel Seçimlerde tekrar Milletvekili olarak seçilen Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ve Parti yöneticileri ile birlikte belediyemizi ziyaret ederek destekleri için Başkanımız Hasan Sopacı’ya ve Çerkeş halkına teşekkür ettiler.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

İlçemiz  Ulusu Mahallesi halkından Fındıcak Köylü, Mevlüt, Murat, Hakkı, Yaşar, Safiye, Nafiye, Sevgi ve Saniye Kaşka’nın anneleri Rahmetli taksici Satılmış Kaşka’nın eşi Güleser Kaşka  vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınarak Köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhumeye Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar