ESKİ BELEDİYE CADDESİ ESNAFIYLA TOPLANTI YAPILDI.

Hükümet Caddesi ve Eski Tuz Pazarı Caddesi arasında kalan Eski Belediye caddesinde yapılması düşünülen proje ile ilgili esnafımız bir araya geldi. Başkanımız Hasan Sopacı “ Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere Eski Belediye Caddemiz Hükümet Caddesi ve Eski Tuz Pazarı Caddesi arasında kalmakta Belediye hizmet binası önünden başlayarak Eski tapu binasına kadar devam etmektedir. Bu cadde üzerinde proje hazırlayıp Kültür Bakanlığ

İlçemiz Okçular Mahallesi Halkından (Kaymakam lakaplı) Mustafa Ugan vefaat etmiştir. Cenaze namazı bu gün ikindi namazından sonra Çarşı Camiinde kılınarak Ağa mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, kadınlarımızın toplumun vazgeçilmezleri olarak nitelendirdiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kadınlarımız önemli çalışmalar yapmışlardır. Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır. Savaş sonrasında ülkenin kalkınmasında da kadınlarımız, en önde yerini almışlardır.
TÜRKİYE İLİM VE EDEBİYAT ESERLERİ SAHİPLERİ MESLEK BİRLİĞİ İLÇEMİZDE PANEL DÜZENLEDİ.

Çerkeş ve Köyleri Derneği Başkan Hüseyin Neşri Sarıbakkal ve dernek yönetimi olarak düzenlenen program ilçemiz 80. Yıl İlköğretim okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. 24 şairin katıldığı programa ilçemiz öğrencilerinin ilgisi büyük oldu. Panele katılan Başkanımız Hasan Sopacı “Çerkeş Derneği tarafından düzenlenen programda Türkiye İlim ve Edebiyat eserleri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) üyesi çok değerli yazar ve şairlerimizi i