HAYVAN PAZARI ŞAP HASTALIĞI NEDENİYLE KAPANDI

İlçemizde büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi nedeniyle şap hastalağınından korunma ve mücadele kapsamında Çerkeş Canlı Hayvan Pazarı Çerkeş Tarım İlçe Müdürlüğü’nün 29.03.2021 tarih ve 988 ve 788 sayılı yazısına istinaden geçici bir süre ile kapatılmıştır.
BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanımız Sayın Hasan SOPACI'nın Berat Kandili mesajı: Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.   Üç aylar içerisinde yer alan Şaban ayının 15. gecesi olan Berat Kandili, Yüce Allah'ın kâinatta her şeyi takdir ettiği mübarek gecele
BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI NİKAH KIYDI

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, Ahmet Gölyeri'nin kızı Merve ile Mehmet’in nikah akitlerini gerçekleştirdi.  Başkanımız Hasan Sopacı, " Ahmet Gölyeri kardeşimizin kızı Merve ile Mehmet’in nikah akitlerini gerçekleştirdik. Rabbim hayırlı, güzel bir ömür nasip etsin. Mutluluklar dilerim." dedi.
YAŞLILAR HAFTASI KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. "Yaş da Sevgi Gibidir; Sakalanamaz... Herzaman varlıklarıyla güç bulduğumuz büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyorum. Rabbim kıymetli büyüklerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler nasip etsin."