DOĞALGAZ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.

İlçemiz Yenimahalle, Yenikent Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Karalar Mahallesi, Yeni Mahalle ve Karamuklu Mahallesinde Doğalgaz hattı döşeme çalışması devam ediyor. İlçemiz geneline 10 km lik hat çekilmesi ile tamamlanacak olan çalışmanın 5 km lik bölümü tamamlandı. Hava şartları elverdiği ölçüde doğalgaz hattı döşeme çalışmasına devam edilecektir. Başkanımız Hasan Sopacı “ İlçemiz cadde ve sokaklarında doğalgaz çalışmaları devam ediyor.
ÇERKEŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Belediyemiz Çerkeş Meslek Yüksek Okulu alanında bulunan tüm binaların çatı, çatı oluğu ve kiremit aksamını elden geçiriyor. Boya, kalorifer, elektrik, su ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile binalar temizlenip 2016 yılı mart ayında Karatekin Üniversitesine teslimi gerçekleştirilecektir. Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Rıza Gürbüz ve beraberindeki heyet bugün Çerkeş Meslek Yüksek Okulunda incelemeler yapmak için ilçemize gel

İlçemiz  Avşar Köyü halkından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem Çiltaş’ın babası Satılmış Çiltaş  vefat etmiştir. Cenaze namazı bu gün öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınarak Köyüstü mezarlığına defni yapılacaktır. Belediyemiz Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.
MİLLETVEKİLLERİMİZ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Pazar günü yapılan Genel Seçimlerde tekrar Milletvekili olarak seçilen Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ve Parti yöneticileri ile birlikte belediyemizi ziyaret ederek destekleri için Başkanımız Hasan Sopacı’ya ve Çerkeş halkına teşekkür ettiler.