BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE BIRAKTI

Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak 80. Yıl İlkokulu öğrencileri oturdu.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 80. Yıl İlk ve Orta Okulu Müdürü Cengiz Yılmaz, Öğretmenlerden Öznur Soytekin ve Yasemin Çavdar, Okul öğrencileri Ela Bal, Arda Aslan ve Çiğdem Gündoğdu Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ettiler.
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’DAN 23 NİSAN MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan'ın tüm ülkemize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum.
İLÇEMİZDE DON UYARISI

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugünden itibaren Pazartesi gününe kadar gece saatlerinde don olayı beklenmektedir.   Vatandaşlarımızın don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

İlçemiz Esnaflarından Şerife Eser'in babası Nazım Çulha vefat etmiştir. Cenaze namazı bugün cuma namazına müteakip  çarşı camiinde kılınarak Köy üstü Mezarlığına defin olacaktır.   Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.