İLÇEMİZ PAZAR YERİNDE BU HAFTADA  KORANAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

İLÇEMİZ PAZAR YERİNDE BU HAFTADA KORANAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Korona Virüs ile mücadele kapsamında ilçemiz Sebze pazarı ve köy ürünleri pazarında, Bu haftada ,Pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın ateşini ölçüp maske ve eldiven dağıtımına devam ettik. Ayrıca Belediyemizin Alt katında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak İçin günlük maske dağıtımına başlıyoruz. Yaptığımız her şey hepimizin sağlığı ve mutluluğu İçin.
ÇERKEŞ BELEDİYESİ ZABITA AMİRLİĞİ EKİPLERİ FIRINLARDA GRAMAJ KONTROLÜ YAPTI

Çerkeş Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte ekmek fırınlarında denetimlerini gerçekleştirdi. İlçemizde bulunan Ekmek Frınlarını denetleyen Zabıta Amirliği ekipleri, gerçekleştirdiği denetimlerde pideleri gramaj ve fiyat açısından kontrol etti.
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

#Bitlis’in Sehi bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışma sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI VETERİNERLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Beşeri tıp insan hayatını,Veteriner tıp ise tüm insanlığı kurtarır. Kendisini (hayvanlardan insanlara geçen ,Zoonoz )hastalıklarla mücadele ederek ,insanlığa ve hayvan sağlığına adayan tüm fedakar ve kahraman Veteriner Hekim meslektaşlarımın dünya veteriner hekimler gününü kutlarım.