VEFATININ 201.YILINDA PİR-İ SANİ SEYYİD MUSTAFA ÇERKEŞİ HZ.’Nİ ANDIK

Anma Programına Çankırı Milletvekillerimiz Muhammed Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Eski Milletvekilimiz Hakkı Duran, İnsanlığa Hizmet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hikmet Özdemir, Doç Dt. Mustafa Tatçı, Uşşaki Tarikatı Şeyh
PİR-İ SANİ CAMİİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

İlçemiz halkının ve ilçemizi ziyarete gelenlerin manevi bir atmosfere daldığı İçerisinde Pir-i Sani Hazretleri Türbesinin de olduğu Kadınşah Camii (Pir-i Sani Camii) dışı, bahçe duvarları şadırvan ve etrafı belediyemiz ekipleri tarafından düzenlendi.
ANA SU HATTINDAKİ PATLAK NEDENİ İLE İLÇE GENELİNDE SULAR KESİLDİ

Karalar Mahallesi Sırakavaklar Caddesinden geçen ana su hattında meydana gelen patlama nedeni ile ilçemiz genelinde su kesintisi yapılmıştır. Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından ana su hattındaki arıza hızlı bir şekilde giderilmeye çalışılmaktadır. Arızanın giderilmesine müteakip ilçe geneline su verilecektir.