YENİ KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMALARI YENİMAHALLE 604. SOKAK DA DEVAM EDİYOR

Yenimahalle 604. Sokak da yeni kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, " İlçemizin geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yapılan altyapı çalışmaları ilçemizin her alanında farklı yoğunluklarda devam edecektir" dedi.
KİLİT PARKE TAŞ DÖŞEME ÇALIŞMALARI YENİMAHALLE'DE  DEVAM EDİYOR

KİLİT PARKE TAŞ DÖŞEME ÇALIŞMALARI YENİMAHALLE'DE DEVAM EDİYOR

İlçemiz Yenimahalle Tunahanlılar Sitesi önü ve 604. Sokak da kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Alt yapısını tamamladığımız cadde ve sokaklarda kaldırım ve kilit parke taş döşeme çalışmalarını başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Başkanımız Hasan Sopacı, "Çocuklarımızın eğitimine hayatlarını adayan öğretmenlerimize, geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
ÇANKIRI MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN SALİM ÇİVİTÇİOĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitçioğlu ilçemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Milletvekilimize belediye çalışmalarımız ile Hacılar grup yolu hakkında bilgiler verdik.Kendilerine nazik ziyaretlerinden ve ilçemize yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.