80.YIL CUMHURİYET ORTAOKULUNDA DÜZENLENEN TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILDIK

İlçemiz 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müzik öğretmenlerinden Ümit Yıldırım koordinatörlüğünde öğrencilerimizin çalışmalarını inceledik. Fuara Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Daire amirleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.   Belediye Başkanımız Hasan Sopacı" Fuarda emeği geçen Okul Mü
İLÇEMİZDE  BULUNAN FIRINLAR ZABITA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN DENETLENDİ

İLÇEMİZDE BULUNAN FIRINLAR ZABITA EKİPLERİMİZ TARAFINDAN DENETLENDİ

Bugün Belediye zabıta ekiplerimiz tarafından Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla Ramazan Pidesi ve ekmeklerde gramajlar denetlendi. Fiyat etiketi olmayan esnaflarımıza gerekli uyarılar yapıldı.

İlçemiz Yenikent Mahallesi sakinlerinden Maliye’den emekli Yılmaz Aşkar Vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip çarşı camiinde namazı kılınıp Ağa mezarlığına defnedilecektir.   Çerkeş Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI RAMAZAN AYI MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI

Birleştirici, bütünleştirici, huzur ve bereket dolu, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının daha da kuvvetlendirildiği On bir ayın sultanı hayır ve bereket kapısı mübarek Ramazan ayını sevinç ve heyecan içinde karşılamış bulunuyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayının tüm Çerkeş’li hemşerilerime ve İslam dünyasına hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.