BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’DAN 23 NİSAN MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan'ın tüm ülkemize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum.
İLÇEMİZDE DON UYARISI

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugünden itibaren Pazartesi gününe kadar gece saatlerinde don olayı beklenmektedir.   Vatandaşlarımızın don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

İlçemiz Esnaflarından Şerife Eser'in babası Nazım Çulha vefat etmiştir. Cenaze namazı bugün cuma namazına müteakip  çarşı camiinde kılınarak Köy üstü Mezarlığına defin olacaktır.   Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
FİLENİN YILDIZLARINI UĞURLADIK

Sporun tabana yaygınlaştırılması ve kulüpler ile Milli Takımlara alt yapı oluşturulması amacıyla  20- 22 Nisan 2018 Tarihinde Afyonkarahisar ilinde yapılacak olan  Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Voleybol Yari Final Müsabakalarına katılacak olan Çerkeş Voleybol takımı ve teknik heyeti  Kaymakamımız Servet GÜNGÖR , Belediye Başkanımız Hasan SOPACI, Belediye Meclis Üyelerimiz Zeynel ÇİLTAŞ ve