Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

EMLAK VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ

EMLAK VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYINIZ

2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksidi ödemesi 30 Kasım 2017 Perşembe günü sona eriyor. 1319 sayılı Emlak Vergisi ve 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununa göre, Emlak ve Çevre Temizlik borcu bulunan ve 2017 yılı 2. Taksitlerini ödemeyen mükelleflerimizin mağdur olmamaları için 30 Kasım 2017 Perşembe gününe kadar ödeme yapmaları gerekmektedir. 
ÇERKEŞLİLER ANKARADA BİR ARAYA GELDİ.

ÇERKEŞLİLER ANKARADA BİR ARAYA GELDİ.

<p style="\&quot;text-align:" justify;\"=""> Çerkeşliler Derneği Başkanı Hüseyin Neşri Sarıbakkal’ın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ilçemizde yapılan çalışmalar ve gerçekleşecek projeler hakkında kısa bir konuşma yaptı. Değerli hemşerimiz yöresel sanatçımız Eyüp Işık Çerkeş Türkülerini ses
İLÇE ESNAFLARIMIZLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLÇE ESNAFLARIMIZLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bugün saat 17:00’de Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında Belediyemizin devam eden çalışmaları ve gelecekteki projeleri hakkında Esnafımız bilgilendirildi. Çarşı merkezine yapılacak olan kaldırım ve yol çalışması ile ilgili Esnafımıza görüşleri soruldu.
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip  çarşı camiinde kılınarak Köyüstü Mezarlığına defin olacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar