Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Bu sayfada belediyemiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz..

23 NİSAN İLÇEMİZDE COŞKU İLE KUTLANDI

23 NİSAN İLÇEMİZDE COŞKU İLE KUTLANDI

Tüm yurtta çeşitli etkinlikler kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde de coşku ile kutlandı.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken Çerkeş’de de yapılan törenlerle kutlandı. Sabah saat 09:00’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Mü
BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE BIRAKTI

Belediye Başkanlığı koltuğuna temsili olarak 80. Yıl İlkokulu öğrencileri oturdu.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 80. Yıl İlk ve Orta Okulu Müdürü Cengiz Yılmaz, Öğretmenlerden Öznur Soytekin ve Yasemin Çavdar, Okul öğrencileri Ela Bal, Arda Aslan ve Çiğdem Gündoğdu Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret ettiler.  
BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’DAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKANIMIZ HASAN SOPACI’DAN 23 NİSAN MESAJI

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan'ın tüm ülkemize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum.
İLÇEMİZDE DON UYARISI

İLÇEMİZDE DON UYARISI

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugünden itibaren Pazartesi gününe kadar gece saatlerinde don olayı beklenmektedir.   Vatandaşlarımızın don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.  

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar